Hirdetés

Ultragyors gamer-egérrel jelentkezik az Endgame Gear

|

Az XM1 egér nem extrém formavilágával vagy csillogó ledjeivel hívja fel magára a figyelmet, helyette villámgyors és precíz, ami sokkal fontosabb a játékokban és az e-sport világában.

Hirdetés

Az Endgame Gear nevében már eleve megjelenik az, hogy ha valaki tényleg gyors, precíz és komoly kiegészítőket használ, akkor egy online csatában nagyobb esélye van a végjátékig jutni (bár persze azért ehhez kell némi ügyesség alanyi jogon is). A gyártó új gamer egere a specifikációk alapján mindenképpen beleillik a koncepcióba.

Hirdetés

A képeken elsőre csak annyit vehetünk észre, hogy a kitalált űrkorszakra emlékeztető sci-fi dizájn és az elképesztő színvilág helyett visszafogott, elegáns külsőt kapott az XM1. Grafitszürke szín, hagyományos kialakítású görgő, két oldalsó gomb a hüvelykujjnak - és valóban, a külcsín itt egyáltalán nem arra szolgál, hogy holmi középszerű tulajdonságokat takarjon el.

A vezetékes egér egy olyan saját szabadalomra épülő megoldást használ, amely 1 milliszekundum alatti válaszidőt garantál, tehát ha egy játékban fontos a gyorsaság, itt tényleg nem fordulhat elő, hogy a tűzgomb megnyomása után az ellenfelünk elugorhat a lövedékünk elől. Az OMRON 50M mikrokapcsolók szintén garanciát jelentenek arra, hogy a kattintások pontosak és jól érezhetőek legyenek, miközben az egér mozgását egy állítható érzékenységű, prémium kategóriás Pixart PMW3389 érzékelő követi 450-től akár 16 000 CPI értékig. Akár 50G-nek megfelelő maximális gyorsulást is elérhetünk a mozgatáskor, és ha a játék hevében véletlenül elemeljük az egérpad felületétől, még 2 milliméteres magasságból sem veszíti el a kapcsolatot.

Az elsőre visszafogott külső sem az, aminek látszik: a felületet Dry Grip bevonattal látták el, hogy ne csússzon ki a felhasználó tenyeréből, míg a talpak 100% PTFE felületkezelése pont az ellenkezőjét biztosítja, a tökéletes siklást az egérpadon. A marok, tenyér és ujjfelületek ergonómikus kiképzésével könnyen és biztosan tarthatjuk az XM1-et, amelynek tömege kábellel együtt 70 gramm.

A kezelőszoftver is a könnyű és hatékony használatot segíti, itt állíthatjuk be a CPI értéket, amit két RGB LED színével is visszajelez az egér, de arra is lehetőségünk van, hogy ki-bekapcsoljuk az oldalsó gombokat aszerint, hogy ezekre van-e szükségünk, vagy inkább zavarnak játék közben.

Az Endgame Gear XM1 gamer egér ajánlott vételára 59,90 dollár, tehát itthon nagyjából 20000 forint környékén lehet majd hozzájutni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)