Hirdetés

Egyedi Nvidia videokártya érkezik a Cyberpunk 2077-hez?

|

Attól azért nem kell félni, hogy csak ezzel lesz futtatható a játék.

Hirdetés

Kétségtelenül az év egyik legjobban várt játéka a Cyberpunk 2077, és jól teszik a különböző cégek, ha ezt a CD Projekt RED-del együttműködve igyekeznek meglovagolni. Azt sem bánjuk, ha a figurák és egyéb merchök mellett valami hasznosat is vehetünk.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat és az Nvidia Twitteren üzengettek egymásnak, diszkréten utalva arra, hogy egyedi, limitált kiadású, Cyberpunk 2077-témájú videokártyák érkezhetnek. Egy homályos teaserkép is felbukkant, de elképzelhető, hogy nem ilyen lesz a dizájn.

A speciális kártya valószínűleg az RTX sorozat valamely tagjának variációja lesz, és ha RTX 2077-nek fogják hívni, leborulunk mindenki előtt, aki a megalkotásában részt vesz. Reagált egyébként az NZXT is, felvetve egy egyedi gépház ötletét; azt szintén szívesen látnánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)