Hirdetés

Videóban mondjuk el, milyen lett a Resident Evil Village

|

Aki ilyen formában jobban szereti hallani a véleményünket, annak itt a Resident Evil Village teszt videós változata!

Hirdetés

Már régóta nagyon izgatottak voltunk a májusi játékfelhozatal miatt, és ugyan a hónap további részében is lesznek érdekességek, a tavaszi szezon egyik legjobban várt játéka, a Resident Evil Village épp ezen a héten érkezik. Természetesen a nagy Resi-biztos hírében álló HP kapta a feladatot, hogy lepörgesse a játékot és megírja véleményét róla, ezt szöveges formában a Resident Evil Village tesztben olvashatjátok.

Mint tudjátok, a nagy megjelenéseket igyekszünk nektek videós formában is bemutatni (így volt ez a Returnal esetében is), ezért most is főleg saját, PlayStation 5-ön rögzített, játékmenetet mutató felvételekből állítottuk össze nektek az alábbi anyagot.

Hirdetés

Láthatjátok, milyen csodálatos a játék egyes helyeken (főleg a Dimitrescu-kastélyban), ahogy azt is, mennyire rondák a vérfarkasok és egyéb szörnyetegek.

Ha tetszett, amit láttatok, iratkozzatok fel csatornánkra, jönnek még videók bőséggel. Amennyiben támogatnátok munkánkat, csatornataggá válva tehetitek ezt meg a legegyszerűbben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)