Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint videoteszt - a nagy üres semmi

|

Most bizony csúnyán mellényúlt a Ubisoft.

Hirdetés

A Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint sajnos egy hibáktól hemzsegő, ötlettelen, végtelenül unalmas játék lett, ezt pedig nehezen tudjuk úgy megbocsájtani, hogy végül egészen megszerettük az előző részt, vagyis a Wildlandst.

Hirdetés

Készüljetek fel már most, mert Paca nem bánt kesztyűs kézzel a játékkal, ami kapcsán még mindig az a valószínűleg örökké válasz nélkül maradó kérdés motoszkál a fejünkben, hogy miért is volt minderre szükséges a Ubisoftnak. Hatalmas visszalépés ez a Wildlands után, az alábbi videóban pedig részletesen elmeséljük nektek, miért is lett annyira pocsék a Breakpoint.

Ha tetszett videotesztünk, akkor jutalmazzátok egy like-kal, következő videóinkért pedig mindenképp iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)