Hirdetés

Olyan Cyberpunk 2077 csomagot kaptunk, hogy csak na!

|

Egy méretes dobozzal lepett meg minket a CDPR, amit most videóban bontottunk ki.

Hirdetés

Miközben a szerkesztőségi termelékenységnek nem tett annyira jót a Cyberpunk 2077 megjelenése, azért örülünk, hogy a fantasztikus The Witcher 3 fejlesztői elkészültek új szerepjátékukkal, és végre mindenki elmerülhet Night City mocskában - ki ilyen, ki olyan minőségben, sokan patchre várva. Ahogy az lenni szokott a nagyobb játékok megjelenésekor, most is kaptunk egy csomagot, ami már csak a doboz méretéből ítélve is volt olyan tartalmas, hogy videóban szedjük szét.

Hirdetés

Azt, hogy mit rejtett a karton, nyilván nem áruljuk el, de ha elindítjátok az alábbi felvételt, megnézhetitek. Csirke kabátja nem a csomag része volt, azt is elmondja, hogyan és mennyiért jutott hozzá.

Ezúton is köszönjük a CD Projekt RED-nek, a Cenega Hungary-nek és a Microsoft Magyarországnak!

Iratkozzatok fel, nem állunk le a videókkal decemberben sem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)