Hirdetés

Ez a látvány egy Halálos iramban moziban is elmenne

|

Ha már nem is, az mindenképpen leszögezhető, hogy látvány terén nem lesz panasz az új Need for Speed játékra. A Payback remekül fest, ezt ti is láthatjátok a gamescomon rögzített videónkban.

Hirdetés

Bár az első benyomásaink alapján nem a Need for Speed Payback menti majd meg a sorozatot, azt azért leszögezhetjük, hogy meglehetősen jól néz ki a Ghost Games játéka. A gamescomon pedig mi is kipróbálhattuk, milyen a belassított ütközésekben gyönyörködni.

Hirdetés

4K és 60fps kombóval tudjuk nektek szállítani friss és ropogós Need for Speed Payback gameplay videónkat, ami szinte most csusszant ki a sütőből. A felvételen azt láthatjátok, ahogy Paca teljesen átszellemülten tolja a Halálos iramban életérzést, és löki ki a rosszfiúk verdáit az útról, mintha nem lenne holnap.

A Need for Speed Payback a jelenlegi tervek szerint november 10-én jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)