Hirdetés

Miért lesz jó játék az Immortals Fenyx Rising? Videónkban elmondjuk!

|

A korábbi menet után újabb négy órát játszhattunk vele a Ubisoftnak köszönhetően, és még mindig izgatottan várjuk a decemberben érkező játékot.

Hirdetés

Nem fog minket maga alá temetni a novemberi játékfelhozatal, viszonylag kevés újdonság jön, akármilyen hosszúnak is tűnik első ránézésre a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S nyitócímeinek listája. Azért az Assassin's Creed Valhalla és a Cyberpunk 2077 gondoskodnak arról, hogy a képernyők előtt ragadjunk néhány száz órára, decemberben pedig jön az Immortals Fenyx Rising, mely valószínűleg rövidebb lesz valamivel, de szórakoztatónak tűnik.

Hirdetés

A játékmenetben ugyan valószínűleg nem lesznek óriási újítások, de az akció és logikai részek keverése, valamint a sztori és a párbeszédek jónak tűnnek. Most főleg ezekből kaptunk ízelítőt a négyórás hands-on során, Csirke tapasztalatait az alábbi videóban hallhatjátok, vagy elolvashatjátok a cikkjét, ha olvasni jobban szerettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)