Hirdetés

Ma este együtt nézünk bele a Cyberpunk 2077-be

|

Végre valahára csak megérkezett a Cyberpunk 2077, de vajon fel tud nőni a hype-hoz? Megnézzük élesben.

Hirdetés

Írott Cyberpunk 2077 tesztünket már olvashattátok, ma 12 órától már a videotesztet is megnézhetitek a YouTube-csatornánkon, este pedig végre eljön az ideje annak is, hogy egy livestream keretein belül veletek együtt csapjunk bele a játékba.

A stream PC-n pörög majd, és természetesen a megszokott módon Kacit láthatjátok majd a kamera előtt. A játékot értelemszerűen a legelejéről kezdjük el, így tényleg nem fogtok semmiből sem kimaradni. 

Hirdetés

Az élő adás a jelenlegi tervek szerint egészen pontosan 20:30-kor kezdődik el, előtte még bőven van idő vacsorázni, hogy aztán tele pocakkal süppedjetek bele a kanapéba vagy a széketekbe, és este fél kilenctől élvezzétek a streamet. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni az élő adásokról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)