Hirdetés

GameStar HYPE - Assassin's Creed trailer, Doom őrület, és debreceni PlayIT

|

Az Assassin's Creed film első trailere csak a jéghegy csúcsa volt. HP majd elmeséli a többit.

Hirdetés

Egyik PlayIT-ből a másikba esünk. Alig pihentük ki a budapesti bulit, már robogunk is tovább Debrecenbe, ahol természetesen HP is ott lesz majd, de akkor már kevésbé formálisan fog mesélni a játékvilágról.

Az eheti Hype-ban szó volt az Assassin's Creed film első traileréről (és annak alternatív változatáról), a Prey 2-ről, a DOOM fejlődési rendszeréről, a Battlefield 1 multijáról, a Civilization VI bejelentéséről, és a WoW-ban feldolgozott Warcraft film trailerről. Egyébként a PlayIT előtt még ma összebunyózunk a YouTuberekkel a Battlebornban. Na de nézzétek meg a fenti videót inkább!

Ha szeretnétek látni a jövőben videós tartalmainkat, akkor iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube csatornára. Van is erre egy cuki kis gombunk itt hozzá:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)