Hirdetés

Ezeket a sorozatintrókat jó eséllyel te sem pörgetnéd át

|

Összeszedtünk 15 sorozatintrót, amit soha nem akarsz majd átugrani.

Hirdetés

A streamingkorszak beköszöntével sok más előny mellett immár a döntés azon szabadságát is megkapta a néző, hogy akár egyetlen gombnyomás segítségével is át tudta ugrani egy sorozat főcímét, nem kellett kötelezően végigszenvedni az intrót úgy, mint a klasszikus tévéműsorok esetében. Ez különösen akkor nagyon hasznos, ha az ember épp egy hatalmas darálásban van benne, és akár egyetlen hosszú hétvégi nap alatt le akar pörgetni egy teljes évadot kedvenc sorozatából. Ilyen esetben valószínű, hogy nem akarja többször is újranézni az intrót, ezért simán csak átlépteti. 

Az alábbi videóban viszont mi most összeszedtük a szerkesztőség kedvenc sorozaton intróit, azokat a főcímeket, amiket mi bizony nem akarnánk sosem átugrani, annyira jól sikerültek és annyira passzolnak az adott szériához. 

Hirdetés

Természetesen a lista mint mindig, most is szabadon bővíthető, szóval lent, a kommentek között bátran dobjátok be a ti saját kedvenc intróitokat is!

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)