Hirdetés

Érdemes mélyebben elmerülni a Rainbow Six Extractionben?

|

Holnap hivatalosan is megjelenik a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, így nem árt végre tisztázni, milyen is lesz a Ubisoft játéka.

Hirdetés

Egyetlen nap választ csak el bennünket a Rainbow Six Extraction (vagy ahogy régen ismertük, Rainbow Six Quarantine) megjelenésétől, a játék pedig nem csak hagyományos úton lesz beszerezhető, hanem a Game Pass-előfizetők PC-n és Xbox konzolokon azonnal rávethetik magukat anélkül, hogy ki kellene nyitniuk a pénztárcájukat. 

De mit is kínál valójában az Extraction, milyen mélységgel rendelkezik a játék? Pár napos mókára elég az egész, vagy hetek, sőt hónapok múlva is ezt fogjuk nyúzni?

Hirdetés

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre próbál most meg Kaci válaszokkal szolgálni az alábbi videótesztben. 

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)