Hirdetés

Kezd eldurvulni ez a játék - Assassin's Creed Odyssey Livestream #3

|

Folytatjuk a kalandozást az Assassin's Creed Odyssey világában, ahol egyre keményebb kihívások elé állít minket a játék.

Hirdetés

Magam sem értem miért, de nagyon elkapott az Assassin's Creed Odyssey, úgyhogy ez a livestream tökéletes lehetőség arra, hogy a kellemest a hasznossal vegyítsem.

Hirdetés

Az előző adás óta beletettem néhány órát a játékba, így most már egy kicsit képzettebb, táposabb Kassandrával találkozhattok majd, akinek a pengéje úgy hatol át a fejvadászok páncélján, mint kés a vajon. Na jó, hard fokozaton azért tud még meglepetéseket okozni az Odyssey, de mostanra sikerült egész jól elsajátítani az új harcrendszert. Este 7-kor kezdünk.

A héten a Call of Duty-ra is rámegyünk. Még mindig nem késő feliratkozni, csak úgy mondom:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)