Hirdetés

A Kangot játszó Jonathan Majorst kirúgták, bajban a Spider-Man fejlesztői

|

A GS Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Döntés született Jonathan Majors zaklatási perében, és mivel több vádpontban is elmarasztalták őt az esküdtek, a Marvel a színész azonnali kirúgása mellett döntött. Egyelőre nem tudni tehát, hogy Kang szerepét valaki át fogja venni Majorstől, vagy teljesen át kell írni az MCU tervezett jövőjét. 

De messze nem csak ennyi történt a héten: kiderült például, hogy egy elég durva hackertámadás áldozata lett a Spider-Man játékokat is fejlesztő Insomniac games csapata, egy csomó minden kikerült a készülő Wolverine játékról, de azt is megtudtuk, hogy mi egyébre számíthatunk tőlük az elkövetkező években. 

Hirdetés

Kaci ezekről, és további fontos, érdekes, vagy épp szemráncolásra okot adó hírekről mesél nektek a legújabb GS Hype adásban:

Ha tetszett az új Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GS Hype-ot a foodora támogatta. Ti csatlakoztatok már a PRO kajarendelők táborához? A foodora PRO előfizetéssel kedvezményes vagy akár ingyenes kiszállítással rendelhettek a kedvenc éttermeitekből. Az előfizetési díj mindössze 1390 forint, így már havi két rendeléssel visszahozhatja az árát, az exkluzív ajánlatok és kedvezmények köre pedig csak bővülni fog a jövőben. Ráadásul most a PRO 100 kuponkóddal az első hónapot ingyen húzhatjátok be. Ide kattintva megtaláltok minden részletet!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)