Hirdetés

5+1 A Gyűrűk Ura tematikájú film vagy sorozat, amit imádnánk

|

Összeszedtünk pár ötletet, amit akár nagy- akár kisvásznon szívesen megnéznénk.

Hirdetés

Múlt pénteken egy dupla évadnyitóval elindult az amazonos A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat, de J. R. R. Tolkien világa gyakorlatilag végtelen forrással tudna szolgálni további tévésorozatokhoz, vagy akár újabb mozifilmekhez is. Az alábbi videó ezt a gondolatot járja körül, fiktív filmeket és sorozatokat vázolunk fel benne, melyek Középföldén játszódhatnának.

A videó alapjául szolgáló eredeti cikk testvéroldalunkon, a Puliwoodon olvasható.

Hirdetés

Ezek lennének tehát a mi ötleteink, meglátásaink. Ti Középfölde mely szegleteit vagy korszakait néznétek még meg szívesen sorozatban vagy filmben? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett tetszett nektek legújabb videónk, és korábban még nem tettétek volna, iziben iratkozzatok fel a csatornánkra! Amennyiben esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - nagyon köszönjük, ha így tesztek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)