Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - jelentkezz még a héten!

|

Már csak pár napotok maradt arra, hogy május 31. előtt befizessétek a GameStar Tábor 2014 díját, és így megszerezzétek az exkluzív ajándékot, a Genius gamer egeret!

Hirdetés

Körülbelül hat hét van határa a 2014-es GameStar Tábor kezdetéig. A jelentkezők szépen gyülekeznek, már most látszik, hogy rengetegen leszünk (fiúk ÉS LÁNYOK egyaránt!!!) az IFI Szállóban július 13. és 19. között.

Még nem késtetek el, de érdemes sietni, ha szeretnétek megszerezni magatoknak a Genius X-G500 gamer egeret, amit ajándékba kap mindenki, aki május 31. előtt befizeti a tábor részvételi díját akár átutalással, akár személyesen szerkesztőségünkben (1037 Budapest, Montevideo utca 9.). Természetesen a jelentkezés ezután is nyitva áll, ha esetleg nem gyűlt össze a kellő pénzmag, nem kell eladnotok féltve őrzött kincseiteket, viszont aki május 31. után fizeti be a díjat, nem kap ilyen hiper-szuper egeret. Nagyon sajnálnánk, ha ránk maradnának, úgyhogy hajrá-hajrá! (Ha nem fizetitek be, akkor is érdemes jelezni részvételi szándékotokat, hogy biztosan ne csússzatok ki a limitből. És szóljatok lány ismerőseiteknek is!)

Hogy mi az a GameStar Tábor? A nyár legjobb hete, buli és játék hajnalig, strandolás, mókázás a GameStar szerkesztőivel és veletek, olvasókkal. Amit érdemes tudnotok:

Helyszín: Velence, Ifi Szálló

Időpont: 2014. július 13-19. (vasárnap-szombat)

Ár: 44 900 forint (középkategóriás PC bérléssel 54 900 forint)

Jelentkezés: jmocsary@gamestar.hu

További részletek ITT!

A tábornak Facebook eseménye is van, itt jelezhetitek, hogy jöttök!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)