Hirdetés

GameStar Tábor 2014 - ezt kapják a leggyorsabb jelentkezők

|

Valami készül a Velencei-tónál, azok pedig, akik az elsők között óhajtanak utánajárni a rejtélynek, garantált ajándékot kapnak.

Hirdetés

Amíg rajtunk múlik, nem telhet el év GameStar tábor nélkül. Ez az az alkalom, amikor minden júliusban testületileg leköltözik a GS Team Velencére, hogy egy egész hetet töltsön el veletek játékkal, bulival, és persze versenyekkel, amelyek győztesei értékes (nem egy esetben a tábor költségeit felülmúló) nyereményeket vihetnek haza.

Ráadásul megbízható forrásból származó információkra alapozva egy újabb örömhírt közölhetünk veletek. A tábor helyszínét elcsúfító építkezésnek már nyoma sincs, elkészült a strand, így már tényleg csak néhány lépés választ el minket egy kiadós fürdőzéstől. Nem mintha tavaly elriasztott volna minket egy kis gyaloglás.

Most pedig tessék határidőnaplót, jegyzetfüzetet, megfelelő mobilalkalmazást előkészíteni, kedves fiatalok, és véssétek fel íziben az alábbiakat:

GameStar Tábor 2014

Helyszín: Velence, Ifi Szálló

Időpont: 2014. július 13-19. (vasárnap-szombat)

Ár: 44 900 forint (középkategóriás PC bérléssel 54 900)

Jelentkezés: jmocsary@gamestar.hu

További részletek ITT!

Mindazok, akik május 31-ig befizetik a tábor díját, garantált ajándékban részesülnek. Egészen pontosan egy Genius X-G500 egérrel lesznek gazdagabbak, így akár ki is hagyhatják a rágcsálót csomagoláskor. Sőt, ha már itt tartunk, jöhettek gép nélkül is. Erről bővebben szintén a GameStar Tábor 2014 blogon olvashattok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)