Hirdetés

Gamescom 2017 - a Battlefield 1 kompetitív módja és egy új helyszíne is bemutatkozott

|

Az érkező játékok mellett a közel egy éve játszható, de még egy darabig számos újdonsággal bővülő Battlefield 1 is megmutatta magát az EA kölni előadásán.

Hirdetés

Az EA legutóbbi üzleti jelentéséből kiderült, hogy rendkívül sikeres a Battlefield 1, így nem meglepő, hogy még egy évvel a megjelenés után sem áll le az új tartalmak kiadásával a DICE csapata. Ezekből kaptunk egy kis ízelítőt a gamescomon rendezett előadásból, ahogy az is kiderült, e-sport-babérokra törnek az első világháborús játékkal.

Hirdetés

A legérdekesebb bejelentés talán pont ez, az Incursions névre hallgató mód leleplezése volt, ami egy kisebb léptékű, öt az öt elleni csatába próbál sűríteni mindent, ami a Battlefield 1-et élvezetessé teszi. Mivel kevesebb időnk van, már a csata kezdete előtt kiválaszthatjuk, milyen felszereléssel vágunk neki az összecsapásnak, sőt, egy draft-fázissal némi plusz stratégiai mélység is kerül az Incursions módba.

Könnyű járműveket is bevethetünk majd, illetve a pontrendszer is átalakul, hogy minden egyes összecsapásnak nagyobb jelentősége legyen. A részletekkel kapcsolatosan egyelőre elég hallgatag volt a csapat, hiszen a DICE a közösséggel együtt szeretné kialakítani a kompetitív Incursions módot. Így több tesztet, köztük a jövő hónapban egy zárt alfát is tartanak majd, amire már regisztrálhattok is.

Szeptemberben viszont a Battlefield 1 éles változata is új tartalmakkal bővül, hiszen megjelenik az In the Name of the Tsar DLC, amiből egy teljes csatát láthattunk élőben. Egy új, városi helyszínt nézhettünk meg,  ahol a háború dúlta utcák mellett egy gyönyörű (igaz, már szintén alaposan szétlőtt) katedrálisban is lövöldözhetünk majd. Az új fegyverek közül használtak a helyszíni játékosok egy új géppuskát és egy sörétes puskát is, úgy tűnik tehát, izgalmas új eszközökből sem lesz hiány.

Ti mit szóltok az újdonságokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)