Hirdetés

Gamescom 2016 - bemutatkozott a Heroes of the Storm: Machines of War kiegészítője

|

A Blizzard egy hatalmas tartalmi frissítéssel csalogat vissza mindenkit a Nexusba. Új térképek, új hősök, és új kinézetek érkeznek.

Hirdetés

A Heroes of the Storm tavaly kapott egy kiegészítőt The Eternal Conflict néven, ami rengeteg Diablo témájú tartalommal dobta fel a játékot. Most hasonlót készül elkövetni a Blizzard a Machines of War eseménnyel.

Ezúttal a StarCraft univerzumát látogatjuk meg. Kezdésnek rögtön érkezik két térkép, a Braxis Holdout és a Warhead Junction. Mindkettő különleges és egyedi játékmenettel jön; StarCraft minionokkal, épületekkel és zsoldosokkal teszik teljessé az élményt. A hangulat már biztosan a helyén lesz.

A pályákon kívül két új hőst is kapunk, akik közül csak az egyik jött a StarCraftból. Alarak egy közelharcos orgyilkos lesz, akinek a játékmenete hasonló lesz Artaniséhoz, csak vele ellentétben Alarak sokkal többet sebez majd, és sokkal kevésbé fogja bírni, ha elgyepálják.

Ugyan Zarya nem is hallott még a Koprulu szektorról, de a képességei legalább ismerősek lesznek mindenki számára. Pontosan ugyan azt tudja, amit Overwatchos párja, ami azt jelenti, hogy itt még idegesítőbb lesz, mint FPS-ben.

Mindkét hős tulajdonságait megnézhetitek a kiadott In Development videóban.

A fenti tartalmakat mind meglehet majd venni egy Machines of War Bunlde-ben valódi pénzért. A két új hős, és a két új térkép természetesen ingyenesen elérhető lesz majd (a hősök esetén természetesen aranyért), így senki sem marad ki a pörgésből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)