Hirdetés

Black Ops: Declassified - külön gépcsomagot kap, itt az első trailer

|

A Call of Duty széria PlayStation Vita-exkluzív címét a készülékkel egy csomagban is megvásárolhatjuk, ráadásul extrát is kapunk hozzá.

Hirdetés

Tegnap érdekes részletek derültek ki a Call of Duty Black Ops ágának legújabb, kizárólag a Sony kézikonzoljára készülő darabjáról.

Akik nem rendelkeznek PlayStation Vitával, de elvakult fanatikusai a Call of Duty sorozatnak, vagy eddig még nem késztette őket semmi arra, hogy beruházzanak a hordozható játékgépre, azoknak ajánljuk a novemberben, a játék megjelenésével egyidőben érkező gépcsomagot, melyben az egyedi hátlappal ellátott készülék és a Black Ops: Declassified egyik példánya mellett egy szütyő is megtalálható. A játék egyébként a Black Ops első és második része között eltelt időszakban játszódik, az egyjátékos kampány mellett pedig WiFi-n keresztül 4v4-es csatákban is részt vehetünk. A pályák a Vitára lettek optimalizálva, de a korábbról ismerős Nuketown is visszatér. A kütyük közül jópár kihasználja a Vita képességeit, ezen funkciók felfedezése a játékosokra vár. Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogy néz ki mozgásban, kattanjatok a videó megfelelő gombjára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)