Hirdetés

Ismét Kiss Imi lett a Mozdulj Gamer nagykövete, aki egy halloweeni túrára hív benneteket

|

Egy különleges, éjszakai túrára invitálja a Chio Mozdulj Gamer a kalandvágyó gamereket, ha pedig jelmezben érkeztek, akkor garantált ajándékokra is számíthattok.

Hirdetés

Nemrég már beszámoltunk róla, hogy a Chio Mozdulj Gamer soron következő sportrendezvénye egy közös túrázás lesz, most azonban már a pontos részleteket is el tudjuk árulni nektek a szombati mókáról. 

Hirdetés

A legfontosabb információkat Kiss Imi tett közzé egy bejelentő videóban. A GameDay Iroda fenegyereke itt elmesélte nektek, hogy ismételten ő lesz a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom nagykövete, hamarosan pedig egy kézilabdás videóra is számíthattok tőle - hiszen ezt választotta a hónap sportjának. Ezt követően Imi rátért a Mozdulj Gamer túra részleteire.

Október 28-án 17 órakor a Normafa parkolóban gyűlik össze a túra összes résztvevője. Azok, akik halloween tematikájú jelmezben vagy sminkben érkeznek, menő Chio Mozdulj Gamer ajándékokra számíthatnak. Bizony, a túra a halloween jegyében zajlik majd, így csak akkor indulunk útnak, ha már besötétedett. 

A túra során neonfényű díszítőelemek jelölik majd a követendő utat, valamint a szervezők világító rudakat és karkötőket adnak a résztvevőknek. Így lesz igazán hangulatos az éjszakai séta. A gamer túrát izgalmas állomásokkal is megszórták, ezeken a helyszíneken kincskeresés és erőnléti feladatok várják a bizonyítani vágyókat. 

Most szombaton mi is ott leszünk Kiss Imivel és a Mozdulj Gamer csapatával ezen az éjszakai, halloween túrán. Ugye ti sem hagyjátok ki? 

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer - Túrázás

Időpont: 2017. október 28., 17:00-19:30
Helyszín: Normafa parkoló, Budapest, Jánoshegyi út, 1121
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)