Hirdetés

Túrázz Kiss Imivel és a Chio Mozdulj Gamerrel

|

A Gameday Iroda Kiss Imije már biztosan ott lesz a Chio Mozdulj Gamer következő sportprogramján.

Hirdetés

Használjátok ki a még igencsak kedvező időjárást, és induljatok október végén egy remek túrára a Chio Mozdulj Gamer Mozgalommal. Olyasvalaki lesz a társatok ebben, aki korábban már bizonyított a Mozgalom tagjaként.

Hirdetés

Október 28-án rajtol el a Budai-hegyekben a Chio Mozdulj Gamer túrája, amelyen a GameDay Irodából ismert Kiss Imi is részt fog venni. 17 órakor a Normafa parkolóban fogunk gyülekezni, innen indulunk közösen a János-hegyre 17:30-kor. Ha megfelelő tempóban haladunk, akkor 18:30-ra már biztosan az Erzsébet-kilátóhoz érkezünk, ahol csocsó- és pingpongbajnokságok, valamint trambulinozás várja a túra résztvevőit. 

Természetesen ezt a mókát mi sem fogjuk kihagyni. Nektek is csak azt tudjuk tanácsolni, hogy keressétek elő a túrabakancsotokat és semmiképpen se maradjatok le erről a remek lehetőségről. 

Ahogy azt már jól tudjátok, a Chio Mozdulj Gamer rendezvényei ingyenesek, viszont előzetes regisztrációhoz kötöttek. Ide kattintva tudtok regisztrálni. 

Chio Mozdulj Gamer - Túrázás

Időpont: 2017. október 28., 17:00-19:30
Helyszín: Normafa parkoló, Budapest, Jánoshegyi út, 1121
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Regisztráció: Itt tudsz regisztrálni!
Mozdulj Gamer Facebook oldal: A Mozdulj Gamer hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)