Hirdetés

A Bethesda egy rajongó kérésére kerekesszéket rakott a Fallout 76-ba

|

Egy ritka betegséggel élő, kerekesszékes játékos Redditen írta meg, hogy nagyon örülne egy ilyen tartalomnak, a fejlesztők pedig teljesítették a kívánságát.

Hirdetés

A videojátékok történelme során már számtalanszor előfordult, hogy a videojátékokba valamilyen speciális tartalom került be, hogy azzal a fejlesztők tisztelegjenek egy-egy rajongó előtt.

Most a Reddit segített egy kerekesszékes lánynak, hogy üzenete eljusson a Bethesdához, akik kifejezetten jól reagáltak a dologra. Kelly Leunen egy ritka betegségben, Ehlers-Danlos szindrómában szenved, ami miatt kerekesszékre szorul.

Hirdetés

 A lány egy napon különös kéréssel fordult a Bethesdához, ugyanis szerette volna, ha a stúdió egy olyan kerekesszéket tesz a játékba, amelyre a játékosok ráülhetnek.

"A való életben mozgássérült vagyok, és nagyon imádnám, ha elhelyezhetnék egy kerekesszéket a C.A.M.P.-emben. Elképesztően boldoggá tenne, ha ez a kis darab belőlem megjelenne az alkotásaimban."

Tegyük hozzá, hogy a kerekesszék modellje már benne van a játékban, tehát Leunennek pusztán annyi volt a kívánsága, hogy az kapjon szék funkciót, melynek köszönhetően a karakterek bele tudnak ülni. A Reddit-posztot rengetegen upvote-olták, melynek köszönhetően a Bethesdához is eljutott a kérés, akik nem látták akadályát, hogy megvalósítsák.

Mostantól az eszköz elkészíthető, tehát bárki megalkothatja azt a bázisához, akár csak egy széket. Leunen nemrég egy újabb bejegyzésben számolt be arról, hogy mennyire örült a Bethesda figyelmességének.

Bár a Fallout 76 legendásan hitvány minőségben jelent meg, azért jó látni, hogy a cég legalább törődik azokkal a rajongókkal, akik mindezek ellenére is kitartottak mellettük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)