Hirdetés

Véget ért a Dota 2 2021-es világbajnoksága, megvan a győztes

|

Az e-sport történelem legnagyobb nyereményalapja gazdára talált.

Hirdetés

A The International az e-sport-világ egyik legfontosabb eseménye. A világ legjobb Dota 2-es játékosai küzdenek hosszú-hosszú napokig, hogy hazavihessenek egy darabkát a nevetséges méretűre (idén 40 millió dollárra) dagadt nyereményalapból.

Ez a TI egy kicsit más volt, mint a többi: át kellett helyezni az eseményt eredeti helyszínéről Bukarestbe, ki kellett zárni az élő közönséget, és még így is volt olyan csapat, amelyiket a Romániában tomboló járvány gyűrte le. A szervezőknek rengeteg kihívással kellett szembenézniük, és sokszor menet közben kellett megoldaniuk a problémákat.

Hirdetés

Ilyen körülmények között nem csoda, hogy az idei közvetítés sehol sem volt a korábbiakhoz képest. A kommentátorok sokszor azt se tudták, hogy hol vannak, a hangminőség pedig még a jobb pillanatokban is csak alulról verdeste az elfogadható szintet. Éppen emiatt örömteli, hogy sikerült levezetni a versenyt, és a végén megünnepelhettük az idei bajnokokat.

A Team Spirit tagjainak ügyes játéka bejuttatta őket a legendák csarnokába, ahonnan 18,2 millió dollárral távozhattak.

Jövőre remélhetőleg már minden visszatérhet a rendes kerékvágásba, de az Aegis of Immortal addig is az orosz srácok öltözőjében fog pihenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)