Hirdetés

Snoop Dogg az egyik legismertebb e-sport szervezet tagja lett

|

A rapper számára eddig sem volt ismeretlen a FaZe Clan neve.

Hirdetés

Az elmúlt évtizedben kétségtelenül sokat fejlődött az e-sport, így mára már gyakorlatilag teljesen normális dolognak számít, ha valaki kompetitív videojátékozással keresi a kenyerét. A korábbi viszonylatokhoz képest mostanra igencsak komoly anyagi háttérrel rendelkeznek a szcénában tevékenykedő szervezetek, gyakran egyszerre több népszerű játékban is van aktív csapatunk, és az sem elképzelhetetlen, hogy az ismert szponzorokon felül olykor egy-egy híresség is beszáll a buliba.

Habár valószínűleg nagyon távol áll a professzionális szinttől, az már eddig is egyértelmű lehetett, hogy Snoop Dogg eléggé csípi a videojátékokat, és a 2016-os E3 óta sokat is fejlődhetett a célzása. A jövőben pedig még többet lóghat gamerekkel, ugyanis hivatalosan is a FaZe Clan tagja lett, és a szervezet vezetői tanácsát fogja erősíteni a jövőben.

Hirdetés

A 2010-ben alapított FaZe Clan csapatai rengeteg játékban megfordultak már, és jelenleg is sok aktív tagja van. A brigád stratégiai vezetője, Kai Henry szerint régóta épül már a kapcsolat a FaZe és Snoop között, ezzel a lépéssel pedig hivatalosan is a "család" tagja lett a rapper, akinek a fia, Cordell Broadus állítólag nagy szerepet játszott a két fél összekapcsolásában.

Amúgy korábban is előfordult már, hogy nem egy profi gamerrel, hanem más ismert személlyel bővült a FaZe csapata, ami alapvetően jó stratégia lehet a brand további építésére, hiszen nem csak a tűpontos célzással rendelkező játékosok tehetnek még népszerűbbé egy-egy ilyen szervezetet. Kíváncsian várhatjuk tehát, hogy mi mindent produkál majd a jövőben FaZe Snoop.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)