Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - teljesen kiépített e-sport liga indul 2019-ben

|

A fejlesztők büszkén jelentették, hogy a profi ligájukban kilenc régió verseng majd a legnagyobb csirkevacsoráért.

Hirdetés

Most, hogy minden nagyobb e-sport verseny véget ért, mindenki kezdi átrendezni sorait, és felkészülni a következő szezonra. A PUBG fejlesztői is így tesznek, akik jövőre beindítják a rendes, nagyszabású versenysorozatukat.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds Global Championship tényleg komoly versenynek hangzik: 2019-ben a jelenlegi tervek szerint 9 régió profi harcosai fognak ringbe szállni, és egészen novemberig nyomják majd a bal egérgombot. Mind a kilenc régió (Észak-Amerika, Európa, Korea, Kína, Japán, Délkelet-Ázsia, Latin-Amerika, Óceánia, és a Tajpej/Hongkong/ Makaó) saját versenysorozattal fogja kiszórni a felesleget, és a legjobbakat a döntőbe küldheti a millió dolláros nyereményalap egy szeletéért. A szezon közepén egy All-Star verseny is lesz, amin a legnépszerűbb játékosok csapnak majd össze.

A PUBG e-sport a nagy fellángolás után picit alábbhagyott, de ha a fejlesztők beleteszik a munkát, akkor komoly izgalmakra, és tényleg nagy meccsekre számíthatunk 2019-ben. A széria pontos indulásáról egyelőre nincs információ, de a verseny első szakasza elvileg januárban el kell kezdődjön. Ti követni fogjátok, esetleg csak a Magyar Nemzeti E-Sport Bajnokságot nézitek a hazai csillagokért?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)