Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - augusztusban rendezik az első hivatalos e-sport versenyt

|

Csak idő kérdése volt, mikor jelentik be az első nagy PUBG tornát a játék fejlesztői, akik most a jelek szerint megtalálták az ideális formátumot a versenyhez.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds játékosállománya elképesztő ütemben nő, a rajt óta már több mint ötmillió példányban fogyott a játék, pedig még jó darabig Early Accessben marad majd a cucc.

Ez persze nem akadályozta meg az ESL-t abban, hogy az augusztus végi gamescomra meghirdessék az első hivatalos versenyt, a PUBG Invitationalt, ahol solo, duo, FPS-duo és squad játékmódokban csaphatnak majd össze a játékosok. Ahogy a nevéből is kiderül, ez alapvetően egy meghívásos verseny, a gamescomon azonban kvalifikációs köröket is rendeznek majd, így bárki bekerülhet a kiemelt versenyzők közé.

A nyereményalap 350 ezer dollárról indul, amihez a Dota 2-ből ismert módon mi is hozzácsaphatunk néhány fillért, ha megvásároljuk a verseny ideje alatt kapható ládát, ami speciális in-game kozmetikai cuccokat is tartalmaz. A pénzből emellett magát a versenyt is finanszírozzák, továbbá számos jótékonysági szervezetet is támogatnak. A PUBG Invitational augusztus 23-26 között kerül megrendezésre, a meccseket a játék hivatalos csatornáján követhetitek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)