Hirdetés

Megvannak az Overwatch World Cup csapatai, hamarosan indulnak a csoportkörök

|

Ugyan magyar válogatott nem került be az idei kupára, de ez nem jelenti azt, hogy nem szurkolhatunk a többieknek.

Hirdetés

Az idei Overwatch World Cup ismét egymásnak ereszti a világ országainak csapatait. A kupa szervezői megállapodtak a csapattagokban, így már minden készen áll az indulásra. A csoportkörök el is kezdődnek augusztusban.

Hirdetés

Az első forduló Incheonban, Dél-Koreában lesz, augusztus 17-től 19-ig. Ezt a Los Angeles-i csoportkörök követik majd szeptember 7-től, ami után hetente küzdenek a játékosok a főágra való bejutásért. 24 nemzet négy csoportban harcol a világ négy pontján. Az országok teljes listáját, és a válogatottak tagjait megtaláljátok a World Cup hivatalos oldalán.

A nagy döntő idén is a novemberi, 2018-as BlizzConon kerül megrendezésre. Mindeközben a Blizzard az Overwatch League első szezonjának döntőjére készül. Ti melyiket várjátok jobban?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)