Hirdetés

Overwatch - nem lehet majd több ugyanolyan hős egy csapatban

|

A Blizzard végre döntést hozott ebben a kérdésben is. Nincs többé hat Torbjörnös csapat.

Hirdetés

Nem biztos, hogy ez a jó megoldás, de a Blizzard egyelőre ezen az ösvényen indul el. Azzal még semmi baj nincs, ha két egyforma támadó hős vagy épp két Torbjörn van egy csapatban, az viszonylag könnyen kijátszható komolyabb időveszteség nélkül.

Viszont tény, hogy voltak olyan, egy hőst többször tartalmazó csapatösszeállítások, amiket ugyan lehetett ellensúlyozni, de sok idő elment vele, és alapvetően kevésbé szórakoztatóvá tette az Overwatch Competitive Play módját. Néhányan csak azért csináltak egy csupa egyforma karakterekből álló csapatot, hogy bosszantsák ellenfeleiket, vagy húzzák az időt. A fejlesztőcsapat úgy döntött, hamarosan a rangsorolt módban minden hősből csak egy lehet csapatonként, viszont a változás a Quick Play módot nem érinti, ott mindenki úgy játszik, ahogy akar. A publikus tesztelés épp tart, ha a változtatás beválik, átkerül az éles változatba.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)