Hirdetés

Most a PUBG-be rúgott bele egyet a kínai kormány

|

Komoly hadjáratot indított a kínai vezetés a videojátékok ellen, a kampány most a PUBG-t is utolérte.

Hirdetés

Egyértelmű irányvonal látszik kirajzolódni Kínában, melynek értelmében az országban egyre jobban le akarják korlátozni a videojátékok publicitását és a játékosok szabad időtöltésének jogát.

Augusztus végén érkezett a hír, miszerint rendkívül szigorú korlátok közé szorították a kiskorúak játékra fordítható idejét, alig néhány nappal később pedig újabb hírek jöttek, amik arról számoltak be, hogy komoly bajban van a kínai videojátékipar.

Hirdetés

A hullám nem csillapodik, a szigorú szabályozások és a játékokkal szembeni fellépés pedig elérte a PUBG-t is. Ugyan felhasználói szinten semmilyen negatív hatás nem lesz érzékelhető, az e-sport szekciót kvázi legyilkolták azáltal, hogy a kínai NAPP (Nemzeti Sajtó- és Kiadóhivatal) nem engedélyezte a kompetitív versenyeket.

Ebből kifolyólag nem tudják megtartani a PUBG Champions League-et, ami egy hatalmas franchise Kínában, ezen a versenyen keresztül kvalifikálhatták volna magukat a helyi játékosok a nemzetközi PUBG Global Championshipre.

Ugyan erről még nincs pontos információ, de az is szóba került, hogy akár a streaming oldalakról is lekerülhet a PUBG, ami már nyilván a hétköznapi játékosoknak is feltűnhet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)