Hirdetés

League of Legends - az LCL egyik csapata egy teljes női osztagot vett fel

|

Alapvetően érdekes és izgalmas az, hogy egy szervezet a régiójának prémium ligájában elindít egy női csapatot, ezzel azonban nem feltétlenül az e-sportoló nők karrierjét akarták segíteni.

Hirdetés

Az orosz League of Legends Continental League szervezeti szinten nagyjából megegyezik az LEC-vel vagy az LCS-szel. A franchise megoldásuk is hasonló lesz, az egyik csapa, a Vaevictis Esports pedig egy érdekes új felhozatallal készül az új szezon első szakaszára.

Hirdetés

A Vaevictis a pletykák szerint meglehetősen szűkös büdzséből gazdálkodik, és ezért egy erős brandet szeretnének felépíteni és új arculattal akarnak betörni a 2019-es tavaszi arénába.

A csapat tagjai mind újoncok, sosem vettek részt profi ligameccsekben. A csapat dzsungelese, Merao egy Diamond III-as játékos, a középső ösvényen játszó VioletFairy Diamond IV-ben van, míg a támogató, Ankote Platinum tierben játszik. A csapat másik két tagjáról nincs információnk.

Egy RainbowBunny nevű Reddit felhasználó (aki saját állítása szerint edzőként dolgozik az LCL-ben) szerint a csapat átszervezésekor nem ez volt a terv.

"Elvileg meg kellett volna tartaniuk a régi csapatot, és fel kellett volna venniük 1-2 új arcot. Aztán egyszer csak kivágtak minden leszerződött játékost, és azt remélték, hogy el tudják majd adni a helyeiket. Nem sikerült az eladás, és feltöltötték a helyeket egy teljes női osztaggal."

Az új csapat felvétele után aztán egy teljesen új arculatot is terveztek. Meglátjuk, hogy mekkora lesz a sikerük az LCL-ben.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)