Hirdetés

Heroes of the Storm - tippeld meg az egyetemi bajnokság eredményeit és nyerj!

|

Holnap indul az USA-ban az idei Heroes of the Dorm torna, amelyen a győztes csapat óriási nyereményt vihet haza, de a nézőkre is különféle jutalmak várnak.

Hirdetés

Idén már harmadik alkalommal rendezi meg a Blizzard a diákok támogatására létrehozott bajnokságot, amelyen észak-amerikai főiskolások mérik össze a tudásukat, a legjobb csapat tagjainak pedig nem kell aggódnia a tandíj miatt, hisz a nyereményükből bőven fedezni tudják azt.

Március 18-án kezdődik a kieséses szakasz, ahol a legjobb 64 csapat küzd meg egymással, és ha az összes eredményt helyesen megtippelitek, akkor esélyetek lehet megnyerni a 10 000 dolláros fődíjat. Emellett kisebb nyeremények is várják a játékosokat, ha jól teljesítenek a Bracket Challenge során.

A játékra itt tudtok jelentkezni, a nevezési időszak pedig magyar idő szerint holnap reggel 7:59-ig tart.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)