Hirdetés

Magyar csapatnak is szurkolhatunk a Hearthstone világbajnokságon

|

A Blizzard egy érdekes új Hearthstone-tornát jelentett be Global Games néven, amiben nemzeti alapon szerveződő csapatok küzdenek majd egymás ellen.

Hirdetés

A Blizzard értelemszerűen minél nagyobb szeletet szeretne kihasítani az esport-tortából, ennek érdekében a megszokott, klubok között folyó küzdelmektől eltérő szerkezetű tornákat is színpadra állítanak. A tavalyi BlizzConon például egy King of the Hill-típusú SC2 torna mellett nemzeti Overwatch-válogatottak is összecsaptak. Ez utóbbi formátumot pedig a Hearthstone-ban is kipróbálja a stúdió.

A Global Games küzdelmeinek negyvennyolc ország, köztünk hazánk csapata kezd majd neki, amiben a világranglista legmagasabb helyezettje kaphat helyet automatikusan minden résztvevő nemzet esetében. Az ő három csapattársát pedig majd a közösség tagjai szavazzák majd be, de persze a választási lehetőségeket a játékbeli teljesítmény határozza meg. A Hearthstone Global Games a csapatok kialakítása után két csoportkörrel folytatódik majd, amik során 16 résztvevőre csökken a mezőny.

Innentől fogva egyenes kiesésben megy majd a buli, az utolsó négy csapat pedig egy LAN-versenyen dönti el, melyik ország csapata a világ legjobbja. A tét ezúttal sem kicsi, ugyanis a győztes csapat tagjai fejenként 15 ezer dollárt vihetnek haza, de még a legutolsó, negyvennyolcadik alakulat játékosai is kapnak ezer-ezer dollárt.

Mit gondoltok, ez a Hearthstone-torna lesz izgalmasabb idén, vagy az egyéni játékosok 2017-es összecsapásai?

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)