Hirdetés

Fortnite - két profi is bajba kerülhet, mert streamben próbáltak csalni egy versenyen

|

Miközben az egyikük még versenyben volt, a másik a központi közvetítést nézve próbált súgni neki.

Hirdetés

A stream sniping elég komoly probléma a kompetitív játékok esetében, hiszen a rosszindulatú nézők gyakran a közvetítést kihasználva vadásszák le a videósokat. 

Hirdetés

Nemrég indult ez a Fortnite Fall Skirmish, melynek során több mint 10 millió dollárt oszt majd szét az epic Games. Ebből már az első héten gazdára talált több mint 67 ezer dollár, így nem csoda, hogy a versenyzők minden eszközt bevetettek a győzelem érdekében. FunkBomb és NateHill például elég jól álltak, amikor az egyikük elhullott, azonban ahelyett, hogy a csapattársa streamjét kezdte volna el nézni, elindította a hivatalos közvetítést, és az alapján súgta le az ellenfelek helyzetét.

A srácok aztán megpróbálták eltüntetni a bizonyítékként szolgáló streameket, de az internet nem felejt. Mivel végül az adott meccsben csak 27. helyen végeztek, talán nem nagyon néz a körmükre az Epic, az mindenesetre nem túl dícséretes, hogy ilyesmihez folyamodnak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)