Hirdetés

Egy combos robot lesz a Valorant következő karaktere

|

Videóban mutatkozott be KAY/O, aki az Episode 3-at indítja útjára.

Hirdetés

Közeleg a Valorant következő szezonja, ami nagyjából a várt tartalmakat hozza: új karaktert, új battle passt kapunk, viszont érkezik egy Give Back Bundle nevű jótékonysági csomag is, amivel korábbi skineket vásárolhatunk meg, hogy a bevételek 50%-ával a Riot Games Social Impact Fund alapot gyarapítsuk, amivel a Riot a nehéz helyzetben lévőknek igyekszik segíteni.

Ez június 22. és július 8. között lesz elérhető, és a közönségszavazás eredményeképp a Reaver Sheriff, az Ion Operator, a Valorant GO! Vol. 1 Spectre és a Reaver Vandal fegyverkinézeteket foglalja magában.

Hirdetés

Ezzel együtt bejelentették az Episode 3 Act I további újdonságait is. A Reflection névre hallgató szezon során Kay/O csatlakozik a hősök felhozatalához, akinek képességei az ellenfelek bénítására szolgálnak. E-jével késeket dobálhat, melyek beleállnak az első általuk érintett felületbe, felpörögnek, és blokkolják, aki robbanásuk zónájába ér; Q-jával egy villanógránátot használhat, C-jével padlóra tapadó, többször robbanó gránátot húzhat elő, Ultimate-je pedig energianyalábokat lő, mellyel szintén szorongathatja riválisait. Ha ultizás közben lelövik, a földre kerül, és újraéleszthető marad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jön még battle pass is ingyenes és fizetős szinttel, meg persze skinek, amik nélkül nem játék egy online shooter sem. A startra június 22-én kerül sor, a battle pass tartalmait augusztus 24-ig lehet majd megszerezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)