Hirdetés

Apex Legends - a héten indul az első nagyobb e-sport liga

|

A FaceIt összedobja az első több hetes versengést, ahol az e-sport ipar legismertebb szervezetei vonulnak csatába.

Hirdetés

Ugyan eltartott egy darabig, de úgy tűnik, hogy már tényleg beindulhat az e-sport buli az Apex Legends körül. Az ismertebb e-sport csapatok már mind készen állnak, hiszen már a játék indulásakor összerakták az Apex osztagaikat.

Hirdetés

Az első versenynap most pénteken, helyi idő szerint este 11-kor indul, és a tervek szerint hajnali 3-ig pörög majd. Ezt követően minden pénteken összecsapnak a srácok, egészen július 26-ig. A 16 résztvevő csapatból 15 már jól ismert név az e-sportban.

- 100 Thieves
- Cloud9
- Complexity
- Counter Logic Gaming
- Dignitas
- Fnatic
- G2
- Gen.G
- Immortals
- Misfits
- NRG
- T1
- Team Liquid 
- Team SoloMid

A meccseket a FaceIt saját Twitch csatornáján követhetjük, a pénzdíj pedig heti 5000 dollár lesz, a szezonkupáért pedig 10000 dollár jár majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)