Hirdetés

Elmosott minket az első Star Wars: Squadrons gameplay

|

Az EA Play-en látottak alapján roppant izgalmas lesz vadászpilótának lenni a Star Wars: Squadronsban.

Hirdetés

A Star Wars: Rogue Squadronon és az X-Wing szérián edződött Csillagok háborúja-rajongók örömtáncot járhattak, amikor az Electronic Arts bejelentette, hogy az EA Motive fejlesztésében jön a belső nézetes, űrcsatákra fókuszáló Star Wars: Squadrons. Azóta pedig, a gépigény leleplezését és a botkormányok támogatásának megerősítét követően még szélesebbre húzódott a mosoly.

Hirdetés

A bejelentő trailer és az első részletek után nem maradt más hátra, mint hogy szemügyre vehessük a Star Wars: Squadrons játékmenetét, amelyre nem kellett sokáig várnunk, ugyanis az EA Play Live során megkapta saját gameplay-idejét a vadászgép-szimulátor. Gyönyörű lesz és hangulatos, de nézzétek meg magatok:

A Star Wars: Squadrons megjelenése október 2-ára várható, jelen állás szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)