Hirdetés

Need for Speed: Shift - E3 trailer

|

Jelen E3 előzetes a Need for Speed következő, természetesen szupercsúcs epizódját mutatja be.

Hirdetés

A Need for Speed széria egy ideje leszálló ágban van. Mondják a kritikusok, mondják a gamerek, mondja mindenki. Azért az EA szépen elkészíti minden évben az új epizódot, és a népek meg is veszik, ahogy kell.

Úgy látszik azonban, az EA végre meghallgatta a rajongók sirámait, és úgy döntött megújítja a sorozatot. Ezentúl nem egy játékba próbálja meg az összes stílust belepréselni, hanem kap egy Need for Speed játékot a szimulátor rajongó brigád, egyet az arcade bagázs, és egyet a közösségi, ablakot le, könyököt ki galeri. Ezek közül a Need for Speed: Shift az, amelyet nagyon erőltet az EA, és hát azt kell mondani, hogy a trailerek alapján akár jó is lehet. Természetesen egy videóból nem derül ki, hogy milyen az irányítás, milyen a fizika, de úgy nagyjából azért láthatjuk mire számítsunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)