Hirdetés

God of War 4 - az E3-ra pont elkészült a festés

|

Az E3 helyszínének környékén minden szabad falfelületet játékplakátok és festmények borítanak. Ezúttal éppen egy hatalmas God of War kép került egy ház oldalára.

Hirdetés

Az már biztos, hogy a God of War 4 valamilyen formában ott lesz az idei E3-on. Néhány nappal ezelőtt is erre a konklúzióra jutottunk, de akkor még csak egy logó állt magányosan egy ház oldalán. Mostanra az egész kép elkészült.

Ez már biztosan nem egy remastert vagy valamilyen más, ügyes marketing fogást takar. Az új God of War plakátfestését láthatjuk Los Angelesben, az épület üres falán. Legalább egy új trailert biztosan kapunk majd, de reménykedünk benne, hogy a játéknak már egy kipróbálható verziója is ott lesz a helyszínen.

A játékot tavaly jelentette be a Sony, de azóta sem tudtunk meg semmi újat a projektről. Reméljük, hogy a hamarosan induló E3 alatt kicsit aktívabbak lesznek a srácok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)