Hirdetés

E3 2019 - Breath of the Wild-szerű szerepjátékkal készül a Ubisoft?

|

Néhány dolog már kiderült a Ubisoft idei konferenciájáról, viszont nagyon úgy tűnik, hogy azért még bőven tartogat meglepetéseket a cég a tarsolyában.

Hirdetés

Mindegy, hogy mennyire közel van az E3, a szivárgások és pletykák nem állhatnak meg, most pedig úgy tűnik, hogy a Ubisoft konferenciájának tartalmáról derült ki egy érdekesnek tűnő meglepetés. Napokon belül persze minden teljesen biztosan kiderül, de addig is itt van a napi pletykaadag. 

Abban egészen biztosak vagyunk, hogy az új Watch Dogs játékkal találkozhatunk a Ubisoft idei prezentációja során, sőt, akkor sem lepődnénk meg, ha felbukkanna a Beyond Good and Evil 2 vagy akár egy új Assassin's Creed játék, viszont Jason Schreier, a Kotaku ügyeletes pletykálkodója szerint egy teljesen új címre is számíthatunk:

Az információk szerint a Ubisoft egy kisebbfajta szerepjátékon is dolgozik, ami ha játékmenetében nem is, de megjelenésében mindenképpen nagyon hasonlít a Nintendo sikerjátékára, a The Legend of Zelda: Breath of the Wildra. Nyilván egyelőre ez is csak egy pletyka, de a szerencsére hamarosan kiderül, hogy van-e valódi igazságalapja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)