Hirdetés

E3 2019 - megjelenési dátumot és trailert kapott a Doom Eternal

|

A Doom Eternalban úgy aprítjuk majd a démonokat, mintha nem lenne holnap.

Hirdetés

Nem véletlenül magasodnak az expó fölé a Doom Eternal reklámjai a Figueroa hotel falain, a Bethesda pörgős lövöldéje az E3 és az egész év egyik legjobban várt játéka, a kiadó pedig nem okozott csalódást, bőséggel mutatott játékmenetet. 

Hirdetés

A megfelelő formulát már sikerült megtalálniuk a fejlesztőknek a Doommal, már csak az a kérdés, hogy az új epizód mit tud hozzátenni, hogy továbbra is érdekes maradjon a közösség számára. Ahogyan a videóból is látható, kedvenc Doom Slayerünk eszköztára új lehetőségekkel bővült, mint amilyen a grappling hook, a pengével kivitelezett glory killek vagy éppen az átalakított fegyverek, de ez csak némi ízelítő abból, ami a Doom Eternal játékmenetében vár minket. Nézzünk együtt bele: 

Bemutatkozott továbbá egy új többjátékos mód, amiben két, játékosok által irányított démon néz szembe egy rendesen megpakolt Doom Slayerrel. Ez a gyakorlatban valahogy így fog majd kinézni, őszintén várjuk:

A Doom Eternal november 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára. A gyűjtői kiadásban viselhető Doom Slayer sisak kap majd helyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)