Hirdetés

E3 2018 - ilyen lesz versenyezni változó évszakokkal a Forza Horizon 4-ben

|

Kaptunk egy kis Forza Horizon 4 gameplay videót, amelyben gyönyörű helyeket fogunk bejárni, eddig még soha nem látott mértékben változó környezettel.

Hirdetés

Immár hivatalos a Forza Horizon 4, ami ezúttal Nagy-Britanniába kalauzolja el a sofőröket, akik gyönyörű helyeken fognak versenyezni. 

Hirdetés

A legfrissebb gameplay videónak köszönhetően több percen át nézhetjük, milyen érzés lesz szelni az utakat a Forza Horizon 4-ben. Versenytársaink mellett a természettel is fel kell vennünk a harcot, ugyanis minden évszakban versenyezhetünk, így nem egyszer szakadó esőben, vagy épp hóval borított terepeken fogunk vezetni. Sőt, a változó környezet új helyeket és lehetőségeket is megnyit (például télen a befagyott tó remek driftpálya ugyebár).

Az IGN.com jóvoltából most láthatjuk is, hogy néz ki ez a játékban, le vagyunk nyűgözve:

Nektek hogy tetszik eddig a Forza Horizon 4?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)