Hirdetés

E3 2016 - Kanye West játékáról is új trailert kaptunk

|

Rengeteg játék mellett a Kanye West dalából készülő Only One is új traileren szerepel az E3 alkalmával, amiben viszont a játékmenetről nem sokat tudtunk meg.

Hirdetés

Kanye West már nagyjából két éve dolgozik az édesanyja előtt tisztelgő dala, az Only One játékfeldolgozásán, viszont sokat eddig nem láthattunk a projektből. Az E3 alkalmával viszont kiadtak egy trailert, ami azért még mindig hagyott bennünk néhány kérdést.

A videón, ami alatt az Only One című dal egy leegyszerűsített változata szól, elég egyértelmű képeken láthatjuk, ahogy Kanye édesanyja, Donda szárnyal a mennyország kapui felé, de azt már a bejelentéskor is tudtuk, hogy erről fog szólni a játék. Az viszont nem igazán derült ki, mit is tesz hozzá mindehhez a játékos, ahogy a zenész a rá jellemző titkolózó módon a megjelenés dátumát sem árulta el. A játékon egyébként egy animációs stúdióval, az Encyclopedia Picturával dolgozik együtt a mikrotranzakciókért nem éppen rajongó Kanye West.

Mit gondoltok, hogy sikerül majd az Only One?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)