Hirdetés

E3 2017 - meggyőző a Code Vein mozgás közben

|

A Bandai Namco korábban csak előre összevágott trailerekkel mutatta meg, hogy mit tud a God Eater franchise fejlesztőinek vámpíros akciója, de a legújabb videó kendőzetlenül tárja elénk a Code Vein játékmenetét.

Hirdetés

Az Unreal Engine 4-gyel készülő Code Vein képében vámpíros témát és a Dark Soulsokra emlékeztető kemény összecsapásokat ígér a Bandai Namco, ráadásul a Microsoft információi alapján ez is sokkal jobban fog kinézni az Xbox One X teljesítményével. 

Hirdetés

Eddig azonban még csak olyan trailert láthattunk a Code Veinből, amelyet erősen megvagdostak, a legújabb videóban viszont két percen keresztül zavartalanul nézhetjük, ahogy hősünk némi terepfelfedezés után nekiront pár drabális szörnynek. Amik nem jelentenek neki túl nagy kihívást, de legalább segítenek a harcrendszer bemutatásában és ne feledjük el, hogy csak 2018-ban jön a játék, addig még bőven pofozgatják.  

A Code Vein megjelenése 2018-ban várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)