Hirdetés

Izgalmakat és változatos felhozatalt ígér a Bethesda az idei E3-ra

|

Pete Hines azt mondja, idén sem fogunk unatkozni.

Hirdetés

Tavaly a Bethesda tartotta a legnagyobb bulit Los Angelesben, ahol a rövid konferencia előtt egy posztapokaliptikus vidámpark, utána pedig egy koncert várta az újságírókat és rajongókat.

Hirdetés

Erre az évre egyelőre nincs sok játékuk bejelentve, de ugye a Fallout 4-et is az E3-on mutatták meg, és pár hónappal később meg is jelent. Valószínűleg most is ilyesmire készülnek. Pete Hines, a stúdió marketinges vezetője elmondta:

Azt természetesen nem árulhatom el, hogy miket jelentünk majd be és azok mikor fognak megjelenni, de egyet mondhatok: rengeteg dologgal készülünk az E3-ra. Sok olyannal, amit imádni fogtok. Nem egy játékra vagy műfajra koncentrálunk, minden területet érinteni akarunk, nagyon változatos lesz, hogy mindenki tudjon örülni valaminek.

A Bethesda azok közé a kiadók közé tartozik, ahol rengeteg IP van, és nyomják a VR-t és a Nintendo Switchet is, így tuti lesznek meglepetések. Ti mit vártok tőlük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)