Hirdetés

Alpha Protocol képek

|

Az Obsidian Entertainment soron következő szerepjátéka a kémek életébe nyújt bepillantást.

Hirdetés

A szaksajtóban Mass Effect-be oltott Splinter Cell-nek is becézett Alpha Protocol késő összel jelenik meg PC-re, PS3-ra és X360-ra.



Az Obisidian akciódús szerepjátéka az Unreal Engine 3 alapjaira támaszkodik ugyan, de kénytelenek vagyunk belátni, hogy ennek ellenére (vagy éppen ezért) nem a grafika lesz az Alpha Protocol erőssége.



Szerepjátékról lévén szó, nagy szégyen lenne, ha a látvány lenne az egyetlen összetevő, ami miatt megérné beruházni rá. Szerencsére a Planescape: Torment és a Vampire the Masquerade: Bloodlines sztoriját jegyző írópáros (Chris Avellone és Brian Mitsoda) egy kellően fordulatosnak ígérekező történettel jó eséllyel elterelheti a figyelmet a legnagyobb jóindulattal is csak közepesnek nevezhető külcsínről.



Az Alpha Protocol a lehetőségek játéka, a döntés szabadsága a játékos kezében halálos fegyver lehet, mint arról a korábban bemutatott rendertrailer is tanúskodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)