Hirdetés

E3 2014 - a GSO-n debütál a World of Warships előzetese

|

A Wargaming a régióban először a GSO-n mutatja be a World of Warships E3 2014-es trailerét. Tessék kattintani a gyönyörért.

Hirdetés

A World of... családot újabb taggal bővíti a Wargaming a World of Warships képében, amelyben masszív csatahajók széles választékával feszülhetünk egymásnak. Ezt hivatott bemutatni az MMO E3 2014-re szánt filmes stílusú kedvcsinálója, valamint a hozzá tartozó látnivalók, amit most csak és kizárólag a GameStar kapott meg első közlésre.

A World of Warships The Storm címre keresztelt alábbi videójában többek között az ikonikus amerikai USS North Carolina hadihajó, az USS Fletcher és USS Somers rombolók, valamint a japán Aoba cirkáló és Fubuki romboló kerülnek összetűzésbe, nem éppen ideális körülmények között. Akciódús összecsapások, taktikázás a cél érdekében és egy heves vihar következményei... mindez helyet kapott a World of Warships lenyűgöző ízelítőjében:

Június kilencedikén elrajtol az E3 2014, akkor többet is megtudunk majd a World of Warships részleteiről (bizonyára a World of Tanks és a World of Warplanes címek sem maradnak távol), addig is megmutatjuk a játék első képeit:

Ti várjátok már a Wargaming legújabb MMO-ját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)