Hirdetés

Több mint 20 játékkal készül a Sony a PlayStation VR 2 rajtjára

|

A PlayStation Studios saját címeit és külső partnerek játékait állítja csatasorba a Sony.

Hirdetés

Idestova több mint egy éve borzolja a Sony a VR iránt is érdeklődő PlayStation-tulajdonosok idegeit azzal, hogy csak apránként mutatja meg, milyen kontrollereket kap a PlayStation VR 2, illetve hogy néz ki a headset maga, és mik a specifikációi. Az sem könnyíti meg a várakozást, hogy a gyártó nem hajlandó elárulni a megjelenés időpontját, ami egyébként vélhetően 2023-ra csúszik. De akár idén jön a PSVR utódja, akár jövőre, az már biztos, hogy játékokban nem fogunk hiányt szenvedni.

A Sony ugyanis bejelentette, hogy a PlayStation VR 2 húsznál is több játékkal együtt érkezik. Természetesen ekkora mennyiségről a PlayStation Studios egymagában nem tudna gondoskodni, legfeljebb akkor, ha pár évig nem készülne semmi más, csak VR-játék, tehát a nyitócímek között vegyesen találunk majd saját fejlesztésű alkotásokat, újdonságokat külső partnerektől.

Hirdetés

A PlayStation első embere, Jim Ryan arról tájékoztatta a befektetőket, hogy tekintélyes összeget költenek arra, hogy független, illetve más kiadók alá tartozó fejlesztőkkel megállapodásra jussanak, így biztosítva azt, hogy a PlayStation VR 2 rajtjára jelentős mennyiségű, vonzó VR-tartalom álljon rendelkezésre. A fejlesztésre fordított erőforrások pedig pedig tovább fognak növekedni, ahogy egyre több és több headset talál gazdára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Miként az új generációs VR-eszköz megjelenési dátumát, úgy az árát, és a nyitócímek listáját is titok övezi. Utóbbiak közül viszont egyet már leleplezett a Sony, a Horizon Zero Dawn világába helyezett Horizon: Call of the Mountain a Guerrilla és a nemrég felvásárolt Firesprite kollaborációjának gyümölcseként lát majd napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)