Hirdetés

HTC Vive - nem lesz több csúszás

|

Behozta lemaradását a HTC, így innentől nem kell attól tartani, hogy a megrendelt eszközök a vártnál később jelennek meg.

Hirdetés

Március végén-április elején megérkeztek a korai előrendelőkhöz az Oculus Rift és HTC Vive készletek, azonban nem mindenki kapta meg csomagját. Hónapos csúszásokkal kellett számolni, és ugyan Oculust még mindig nehéz lesz szerezni, Vive-ot már sokkal könnyebb.

Frissült ugyanis a hivatalos blog, melyen azt írják, a mai naptól fogva minden a vive.com-on keresztül megvásárolt eszköz 2-3 munkanapon belül kiszállításra kerül. Emellett azok, akik valamely viszonteladónál vásároltak, a héten megkaphatják csomagjaikat, és nem csak rendelni lehet majd, hanem a boltokban vásárolni is. Hamarosan Észak-Amerika-szerte 100 különböző üzletben lehet kipróbálni teljesen ingyen. A HTC Vive így pályára állt, remélhetőleg az év végére már az ára is csökken, és Magyarországra is eljut hivatalosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)