Hirdetés

VR-játékká válik a GTA V egy modnak köszönhetően

|

Voltak már korábban is hasonló próbálkozások, de ezzel most az elejétől a végéig, a fülétől a farkáig VR-élményként tolhatjuk a játékot.

Hirdetés

Modderek azóta próbálkoznak egybegyúrni a VR-t és a Grand Theft Auto V-öt, mióta mindkettő létezik. Értelemszerűen sokat segített, hogy a Rockstar utóbb választható belső nézettel bővítette alkotását. Sajnos a végeredmény sokszor problémás volt, és csak a játék egy-egy részében működött, ám a LukeRossoo nevű modder munkája már tökéletes VR-élményt kínál. Erről magatok is meggyőződhettek a lenti videóra kattintva.

Hirdetés

Egyelőre csak Oculus Rifttel és SteamVR-ral kompatibilis a mod, melynek segítségével az egész játékot végignyomhatjuk a megfelelő headsettel a fejünkön. Rohangálhatunk a világban, teljesíthetjük a küldetéseket, célozhatunk a fegyverünkkel, autókázhatunk, de még az átvezető videókat is kiélvezhetjük az új nézőpontból.

A szükséges fájlokat itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)