Hirdetés

A Minecraft ingyenes PSVR-támogatást kap, ráadásul nem is kell rá sokáig várni

|

Még szeptember folyamán megérkezik a frissítés, amelynek köszönhetően immár PSVR-headsettel is fejest ugorhatunk a Minecraft kockásított világába.

Hirdetés

A hivatalos PlayStation Blogon jelentették be, hogy PSVR-támogatást kap a Minecraft. Maga a VR környezet nem újdonság a Mojang játéka számára, elvégre számos platformon, például Oculus Riften már él ez a lehetőség, sőt a Windows 10-es verzió Windows Mixed Reality támogatással is fel van vértezve. A PSVR viszont egészen idén szeptemberig kimaradt a buliból. 

Hirdetés

Tovább viszont már nem kell várnia a PSVR headset tulajdonosainak. Bár a napra pontos dátumot egyelőre még nem ismerjük, de azért az bizonyos, hogy még most szeptemberben befut a PSVR-támogatás. Természetesen ez is teljesen ingyenesen érkezik, nem kell érte újra előkotorni a pénztárcánkat. A Mojang illetékesei elmondták, hogy a PSVR-verziót már azóta tervezték, hogy a Sony rábólintott a cross-platform lehetőségekre. Azt is hangsúlyozták, hogy alapvetően teljes mértékben ugyanazt az élmény kapjuk, mint a "sima" játéknál, mindössze átültették az egészet VR-ba. A fejlesztésbe egyébként a Sonyt és a SkyBox Labs csapatát is bevonták.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)